Prijzen & Verzenden

Je kunt je schoenen ook rechtstreeks naar SOeScalade Nederland sturen.

Vermeld duidelijk of het alleen om een verzoling gaat of dat er ook klittenband of iets dergelijks gerepareerd moet worden. Ook als er telefonisch of via de mail afspraken zijn gemaakt, vermeld dit op het briefje in de doos en ook wat die afspraken zijn. Zo houden we de communicatie het meest duidelijk en transparant en weet je zeker dat alle gewenste reparaties worden uitgevoerd.

Hieronder staan de kosten van het verzolen.

Standaard: 5.10-C4
Vibram XS Grip
€ 36,50
Vibram XS Grip 2
Vibram Edge
€ 39,50
Tijdelijk verkrijgbaar
Mad Rock rubber
€ 36,50
Schoenen met omgeklapte neus
bv. la Sportiva Futura
€ 42,50
Klitteband per band €  5,00

Daarbij komt € 7,25 voor het terugsturen (€ 9.00 voor België en Duitsland, zonder track-and-trace). Voor één standaard paar wordt dat dus € 43,75 (België: € 45,50). Voor ieder extra paar dat meegezonden wordt worden geen verzendkosten berekend (behalve voor het buitenland, zie hiervoor PostNL voor de tarieven).

Maak het bedrag over op IBAN: NL76 RABO 0362 9427 14 (t.n.v SOeScalade vof). Vermeld bij het schoenen­pakketje dat je via een bankoverschrijving hebt betaald.

Zend te verzolen schoenen naar:

SOeScalade Nederland
J.J. van Deinselaan 20
7541 BR Enschede

Voor alle pakketten raden wij aan om het via PostNL te versturen. Hiermee hebben we goed contact en goede ervaringen.

Vergeet niet het retouradres te vermelden. Voeg je telefoonnummer bij en vermeld ook je eigen e-mailadres duidelijk op het bijgaande briefje. Zo kunnen we dit bij PostNL invoeren en krijg je een notificatie van PostNL waar je pakket is.

Vermeld ons emailadres info@soescalade.nl als referentie bij het opsturen. Zo krijgen we de ‘track & trace’ code en kunnen we de pakketjes volgen. PostNL doet namelijk geen briefjes meer in de brievenbus als we niet in de werkplaats zijn. Zo worden we dus ook niet geïnformeerd als er een pakketje ligt te wachten bij een pakketpunt.

Schoenen die voor het weekend binnenkomen worden op maandag of dinsdag verzoold en meteen daarna teruggestuurd.